E gjeni dot se cila është vajza në fjalë ? Eshtë rregullisht pjesë e ekranit dhe ka vendosur të thotë 2 fjalë për familjen e saj

E gjeni dot se cila është vajza në fjalë ? Eshtë rregullisht pjesë e ekranit dhe ka vendosur të thotë 2 fjalë për familjen e saj

Alketa Vejsiu është rregullisht prej vitesh në ekran, në vëmendjen e të gjithë shqiptarëve, duke na treguar në çdo kohë profesionalizëm shoqëruar me shumë p ozitivitet.

Vitet e fundit përmes rrjeteve sociale, në foto e video të shumta Alketën e shohim edhe në po zicionin e një drejtueseje bi znesi të suksesshme.

Por pasi futet në shtëpi, heq takat dhe lëshon çantën, për Alketën dimë shumë pak. Besojmë e keni lexuar shpesh cilësimin për të, si një ndër personazhet më të r ezevuar shqiptarë, sa i takon jetës jashtë punës.

Ama jo gjithmonë! Alketa Vejsiu ka pranuar të ulet përballë Floriana Garos për t’iu përgjigjur shumë pyetjeve, edhe aty pri vate. Për ata që nuk e kanë ndjekur rrëfimin e saj në “Jo vetëm modë”, ne kemi sh këputur ca c opëza ku prezantuejsa e “Klan” tregon për njerëzit e zemrës.

Sipas Alketës, dashuria për familjen qëndron mbi të gjitha të tjerat, sado i ap asionuar të jesh. Ajo shfaq një nënë të përkushtuar e në disa aspekte, si për shembull në raportin e fëmijëve me teknologjinë, edhe pak të rre ptë.

“Rastësisë ia kam rr ëmbyer shumë o portunitete që më ka dhënë. Kam qenë me fat por edhe kam ditur t’i zgjedh gjërat. Sot nëna dhe babai im kanë një ra port civil a bsolutisht të shkëlqyer. Takohen për fëmijët e mi.

Sa herë ka festa familjare ata janë bashkë. Është një bashkëjetesë shumë e shëndetshme dhe normale, sikur ata të ishin bashkë. Edhe unë gjatë gjithë jetës jam përpjekur ta mbaj të bashkuar familjen edhe pse ata fizikisht kanë qenë larg njëri-tjetrit