E FUNDIT: Nusja rr.ah vjehrrën në mesin e rrugës! Të tjerët vetëm i shikonin …

E FUNDIT: Nusja rr.ah vjehrrën në mesin e rrugës! Të tjerët vetëm i shikonin …

I n c identi ndodhi dy ditë më parë në Bursa. Nusja 55 vjeç.are, vazhdonte të d hunonte 85 vjeça ren e

së murë në mes të rrugës.E gjithë s kena e shëm.tuar u regjistrua nga një qytetar ku më pas videoja u shpërnda në rrjetet sociale.Asnjë qytetar nuk ndë.rhyri që të ndalonë nusen agr.esore.Më vonë po licia arr.estoj nusen dhe Ministria e Politikave të Familjes dhe Politikav..