Duda Balje “befason“ me këtë deklaratë për Albinin e Vjosën!.

Duda Balje “befason“ me këtë deklaratë për Albinin e Vjosën!.

Duda Balje nga SDU ka deklaruar se do ta votojë li derin e Vetevendosjes, Albin Kurtin per kryeministër dhe Vjosa Osmanin per presidente.

Para gazetareve Balje ka shtuar se takimi i sotem me Kurtin dhe Osmanin ishte shumë ko nstruktiv.

Ajo eshte shprehur se nuk kane pasur nevojë të bisedojnë për kushtet, ngase Kurti dhe Osmani janë shprehur të gatshem te plotesojnë kushtet e ko munitetit boshnjak.

Kemi pasur nje takim shumë ko nstruktiv, kemi bere marreveshje për gjëra shumë të rëndësishme për neve boshnjakeve ne Kosove.

Kam jape perkrahjen time per f ormimin e Qeverisë dhe votimin e p residentit, ka thënë Balje.

Ajo ka shtuar se do te votoj pro zgjedhjes se Vjosa Osmanit për presi.dente.