Doli live në Instagram, Ylli i Real Madrid e bën atë që nuk pritej për Taynën.

Doli live në Instagram, Ylli i Real Madrid e bën atë që nuk pritej për Taynën.

Tayna është një nga këngëtaret më me zë në Shqipëri dhe jo vetëm, teksa bukuria dhe format e saj trupore kanë nisur të çm endin edhe yllin Brazilian të Real Madridit, Vinicius.

Ky i fundit, ndërsa Tayna po zhvillonte një video-li ve në Instagram, e ka n ga cmuar me disa em oji të ze mrës.

Teksa Tayna po tregonte për këngën e saj të re që pritet të publikohet së shpejti, Vinicius shprehu hapur pëlqimin e tij për këngëtaren dhe kjo përmes disa e m o ji-ve.

Kohë më parë në ishte futbollisti që kishte shpërndarë këngën e Taynës në rrjete sociale, ku më pas këngëtarja në një emision zbuloi disa mesazhe me të.