Dje i dolën mesazhet ku shkruante ”Të dua duro dhe pak”, Ledjana r eagon pasi u tha se ai nisi të dashurit në q eli, pubkikon foto: Merrni pjesë

Dje i dolën mesazhet ku shkruante ”Të dua duro dhe pak”, Ledjana r eagon pasi u tha se ai nisi të dashurit në q eli, pubkikon foto: Merrni pjesë

Në lidhje me vajzat dhe djemtë e “Për’puthen” kanë dalë shumë t hashetheme, nga më të ndryshmet mund të themi.

E pre e tyre ka rënë edhe Ledjana, e cila po a kuz ohet nga persona jashtë emisionit se ka të dashur jashtë emisionit.

Jo vetëm kaq, thuhet se i dashuri i saj është jashtë Shqipërisë në bu rg. “Kryefjala” publikoi gjatë ditës së djeshme disa mesazhe të cilat thuhej se ishin të Ledjanës dhe partnerit të saj jashtë emisionit, teksa ky i fundit i kërkonte të linte “Për’puthen” dhe ta ndihmonte të dilte nga b u rgu.

Ndërkohë, në mesazhe Ledjana i përgjigjej se po bënte thjesht lojë në emision dhe nuk i pëlqente vërtetë Mevlani. Këtë lajm e ripostoi opinionisti Olti Curri në I nstaStory-n e tij, duke shkruar: