Dalin Pamjet Sho.Kuese, Andi Dhe Melisa Kapen Mat Në Vetur Duke U

Dalin Pamjet Sho.Kuese, Andi Dhe Melisa Kapen Mat Në Vetur Duke U

Se fundmi ne disa faqe me mesh si An tidr o ga,vr ima.al eshte duke qarkulluar nje video e Andit dhe Melises ku

duket sikur ata po kr ye jne m arredh enie ne veture eks luzive. per me teper /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet