Besim Dina p ërlotet duke folur për

Besim Dina pë rlotet duke folur për

Moderatori dhe humoristi i njohur, Besim Dina, ka postuar në Facebook një video e mocionuese ku pë rlotet në momentin që flet për Kosovën.

Në një pjesë të emisionit O x ygen, Dina i drejtohet botës duke folur për ndryshimet që duhen të ndodhin, e krejt në fund i kushton disa momente edhe vendit tonë, shkruan Periskopi.

Në momentin që ai iu bën thirrje intelektualëve të vendit që të ‘dalin nga nëntoka’, Besim Dina ndal fjalimin duke thënë se nuk mund të vazhdojë të flasë më sh kaku i em ocioneve dhe lo tëve

v1de0