Befason menaxheri i VIP-ave, ‘kap mat’ duke u p uthur në buzë djalin e Për’puthen me ish-konkurenten e Big/Brother ….

Befason menaxheri i VIP-ave, ‘kap mat’ duke u p uthur në buzë djalin e Për’puthen me ish-konkurenten e Big/Brother ….

Menaxheri i njohur i VIP-ve, Xhani Demika ka filmuar mbrëmë duke u pu thur në buzë konkurentin e Për’puthen Edin, me ish-konkurenten e Big/Brother, Fiorentinën.

Ata duket se kanë qenë në një ambient p rivat, nën shoqërinë e njeri-tjetrit, duke konsumuar dhe a l k o ol.

Mesa duket ky i fundit ka ndikuar “pak k eq” tek ata dhe i ka bërë disi se ntimentalë.

Siç dihet rregulli i Për’puthen nuk e lejon një konkurent që të krijojë lidhje j ashtë emisionit.