8-vjeçarja e dashuruar me 13 vjeçarin, nëna e vajzës aprovon lidhjen: Ata janë të lumtur..

Një vajzë 8-vjeçare me emrin Milana Makhanets, e cila është nga Ukraina, sapo njoftoi se është në një li dhje dashurie me një djalë 13-vjeçar të quajtur Pasha Pai.Vajza është një Influencer e cila mb urret me mbi gjysmë milioni ndjekës në Instagram.Djali adoleshent është gjithashtu një sensacion i ardhshëm i mediave sociale me mbi gjysmë milioni ndjekës në Likee ku nëna e vajzës është në rregull me lidhjen e tyre të dashurisë dhe ka bekuar çiftin që të kenë një të ardhme të mirë së bashku.