Zbulohet e vërteta, a është Arta Nitaj në lidhje d ashurie me Adnan Januzajn?

Zbulohet e vërteta, a është Arta Nitaj në lidhje da shurie me Adnan Januzajn?

Zbulohet e vërteta rreth lidhjes së përfolur mes lojtarit Adnan Januzajt dhe modeles kosovare, Arta Nitaj.Arta Nitaj është përfolur shpeshherë për jetën e saj pri vate, edhe pse vetë ka preferuar të mos deklarohet../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Mirëpo, gjatë qëndrimit në Dubai u përfol për një lidhje të saj me futbollistin me prejardhje shqiptare, Adnan Januzaj.Arta Nitaj rreth kësaj në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim” u shpreh se nuk është e vërtetë.Dyshja janë takuar atje, ku ka pasur edhe shqiptarë të tjerë e kanë biseduar sepse Arta dikur i përkiste botës së sportit si pr ezantuese../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota