Vajza Shqiptare tri umfon në Zvicër, shpallet k ampione e Matematikës

Vajza Shqiptare t riumfon në Zvicër, shpallet k ampione e Matematikës

Janë të shumtë shqiptarët që kanë arritur të njohin sukses edhe jashtë kufinjve të vendin tonë.

Midis tyre renditet edhe emri i Dorea Robellin. Vajza me origjinë shqiptare ka arritur të shpallet ka mpione në o limpiadën e Matematikës në Zvicër.

Ajo ka mundur t’ia dalë e para mes shumë konkurentëve të tjerë. Dorea është një ndër ato raste që na bënë të gjithë të ndihemi krenar me arritjen e saj.

Pas kësaj fitoreje të renë shqiptare e pret një e ardhme e ndritur dhe e presin vetëm suksese.

Ajo ka mundur të fitojë falë punës dhe studimit. Familjarët e saj janë shumë të lumtur për këtë arritje të saj.

E si përfundmim mund të thuhet se Dorea i ka bërë të gjithë shqiptarët kudo që janë të ndihen krenar.