Sa është rritur e zbukuruar vajza e Dautit.

Sa është rritur e zbukuruar vajza e Dautit.

Lola dhe Dauti janë një çift mjaft i përfolur në mediat rozë.

Dauti veç njihet për rolin e tij në skenën politike, por edhe në Us htrinë Çlirimtare të Kosovës, ndërkohë që Lola mori famë krahë tij.

Ata janë prindër të dy fëmijëve, një djali e një vajze, ku së fundmi Lola ka sjellë disa imazhe të vajzës e cila qenka rritur e zbukuruar goxha shumë.

Si mendoni i ka n gjarë më shumë Loles apo Dautit?