Ndodh edhe kjo! Burri i jep jetë vajzës së tij, lind një bebe!!!

Danny Wakefield, një 38-vjeçar tr ansgj inor, ka sjellë në jetë vajzën e tij në shtëpi. Për ta përje/tësuar këtë moment, babai i ri filmoi lin djen e foshnjës së tij. Nëse nuk besoni, atëherë shikoni fotot. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Danny Wakefield e njoftoi lajmin në Instagram duke thënë se do e filmonte li ndjen e bebes. I riu tra nsgj inor lindi vetë, në një pishinë të instaluar në mes të dhomës së tij të ndenjes. I lindur si femër, Danny Wakefield mbajti mi trën e tij dhe ishte në gj/endje të përj/etonte përvojën e jashtë/zakonshme të dhëni es së jetës. Sidomos kur e dini se sa k aotike, por e bukur mund të jetë jeta kur të keni një fëmijë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT