Lamtumirë engjëll! Jep s hpirt në Gjermani 28-vjeçarja shqiptare, la fëmijën j etim

Lamtumirë engjëll! Jep s hpirt në Gjermani 28-vjeçarja shqiptare, la fëmijën j etim

Shqipe Cimili-Sokoli nga Vushtrria, ka v de kut dje në moshën 28 vjeçare në Gjermani. Nd arjen nga j eta të së nd jerës e kanë njoftuar familjarë të saj që kanë shkruar se e nd jera pritet të sillet në Kosovë për lamtumirën e fundit.

“Noftim sot me Daten: 15.03.2021 Te Allahut jemi dhe te ai do kthehemi ju njoftojm se nd rroj Jete Bashkshortja ime Shqiponja Cimili-Sokoli All ahu na Bashkoft ne xh enet Amin. Per vorr im do ju Njoftojm me koh .” ka shkruar bashkëshorti i saj r aporton “Jepi Zë”.

E ndj era ka lënë pas vetës një fëmijë.