Kur Sali Berisha I Dergonte “Berlusconit Femra Me Skaf, Por Cfare Merrte Ne Kembim Te Tyre”?

Kur Sali Berisha I Dergonte “Berlusconit Femra Me Skaf, Por Cfare Merrte Ne Kembim Te Tyre”?

Gazetarët që kanë shoqëruar kryeministrin Sali Berisha në takimin me ho mologun e tij italian Silvio B erluskoni në Romë janë gjendur në një siklet të madh, nga b atutat b ajate të tij… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 eksluz1ve

Pra nuk ishte një b atutë që i kishte rrëshqitur, por ishte një f ormulim i m irëmenduar, ndoshta për b ujë m ediatike pasi gjendej nën h etim për “bunga-bunga” me mi norene në vilën e tij. Menjëherë pas këtyre fjalëve për k landestinet ka ardhur rveagimi i k omunistëve italiane, të cilët nuk e kanë pëlqyer aspak humorin e ish kryeministrit italian… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 eksluz1ve