Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, sho.ko.hen nga ajo që gjejnë të gr.opo.sur.

Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, sho.ko.hen nga ajo që gjejnë të gr.opo.sur.

Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut janë habitur tej mase nga ajo që gjetën kur po punonin tokën.

Gjatë punës me lopatë njëri prej tyre g .od.i t.i diçka të butë dhe kjo gjë i sh.ok.oi.

Ndiqni videon më poshtë, ësh të gjithçka e vërtetë.

Shiko Videon: