Haradinaj: ”Albin Kurti do të na bjerë në dy gju një mua e Dautit”

Haradinaj: ”Albin Kurti do të na bjerë në dy gj unjë mua e Dautit”

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, parashikon se k reu i Lëvizjes Vetëvendosje do t’i “bie në gj unjë” atij dhe AAK-së për bashkëpunim në të ardhmen.

Në një intervistë për Insajderin, Haradinaj ka deklaruar se Kurti do t’i kërkojë bashkëpunim AAK-së, ashtu siç i kishte kërkuar Isa Mustafës dhe LDK-së pas zgjedhjeve të 6 tetorit.

“E di që Kurti ka me ardhë në dy gj unjët me lyp bashkëpunim me Dautin e me Ramushin, ashtu siç i ka rënë Isa Mustafës të cilin e p ritke në katund e dikur i thoshte njeri i Rrahman Morinës”, ka thënë Haradinaj.

Haradinaj ka thënë se përgjigja e AAK-së ndaj Kurtit mund të jetë ndryshe prej asaj të Mustafës.

“Mirëpo ne ndoshta nuk jemi aq sh pirt të mirë sikurse profa, i themi ‘jo, sepse nuk je i qëndrueshme’”