Halil Kastrati e dhuron banesën luksoze për b amirësi (PAMJE)

Halil Kastrati e dhuron banesën luksoze për b amirësi (PAMJE)

Të japësh tek ata që nuk kanë, është vepër e jas htëzakonshme humane. Të tilla vepra të mëdha bënë përditë Halil Kastrati.

Kastrati bashkë me “Jetimat e Ballkanit” janë në p ërpjekje të përditshme për të bërë mirë, për tu ndihmuar atyre që kanë nevojë.

Aktiviteti i këtij njeriu tashmë është shumë i njohur, e prezantohet gjithashtu edhe përmes emisonit “E premte”, që po vjen çdo javë në ekran.

Halili dhe “Je timat e Ballkanit” e sht rijnë aktivitetin e tyre edhe përtej teritorit të Kosovës, madje sapo kanë dhuruar një banesë për një familje në Shkup. Sipas Kastratit, r asti është mjaftë em ocionues.