Fahri Xharra: Thuj MlRDlTA Dhe Mos Më Thuaj SELAM Se Gojën Ta S hky..!

Fahri Xharra: Thuj MlRDlTA Dhe Mos Më Thuaj SELAM Se Gojën Ta S hky..!

Fahri Xharra: Thuj MlRDlTA Dhe Mos Më Thuaj SELAM Se Gojën Ta S hky..!
Ç’ashtë ky za kjo gjuhë që mbjell d iamante rreth e qark ,e

v ra ns inën në det e he dhvetëm diellin sjell në pr ag ?!Gjuha jonë sa e mirë!Sa e ëmblë sa e gjerë!Sa e lehtë sa e lirë! Sa e bukur sa e vlerë!Qesh fytyra me vogëlushinsa mirë shqip ai din me kja malet jashta frymën ndalin deti sytë.