E bardhë dhe plot qime, krijesa misterioze frikëson vendin (VIDEO)

Një krijesë misterioze ka dalë në breg në lindje të Rusisë duke alarmuar jo pak banorët. Në videon e publikuar në rrjetet sociale do të shikoni “përbindëshin e detit” i cili duket se është i mbuluar me qime. Vendasit kanë dështuar të identifikojnë krijesën e çuditshme dhe u bëjnë thirrje shkencëtarëve për të studiuar këtë rast. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU