Dani: Djalin e kam haxhi nuk lejon në dasëm të ketë Al kohol

Dani: Djalin e kam haxhi nuk lejon në dasëm të ketë A lkohol

Ramadan Krasniqi në një intervistë të bërë në emisionin Sevenbizz

tregoi për organizimin e dasmës së djalit të tij.
Dasma e tij do të ketë 1000 mysafirë dhe nuk do te ketë al kohol ne dasëm.
E për këtë Dani a një arsye shumë të fortë që e zbuloi për ne: