Vajza nga Tirana tregon historine: Si shoqja më p rishi lumturinë…..

Vajza nga Tirana tregon historine: Si shoqja më pr ishi lumturinë…..

Jam Mira nga Tirana 21 vjeç. Mora guximin të ndaj me ju këtë dh im bje, këto vu ajt je, këto l ot që kanë pu shtuar shp irtin tim. Gjithçka nisi bukur, ëmbël, me buzëqeshje pafund.

Nuk mendoja kurrë që ato ç aste nuk do zgjatnin përgjithmonë. Jetova një ëndërr që fa tkeq ës isht mbeti prapë ëndërr. Ishte një ditë e shtunë shumë e bukur. Dola me shoqet e mija për të pirë një kafe. Atë ditë po kalonim shumë mirë dhe vetëm qeshnim. Isha shumë e lumtur sa po habitesha me veten time.

Vajtëm në një lokal të bukur, u ulëm dhe po bisedonim. Nuk kaloi shumë dhe pranë nesh u ulën një grup çunash. Njëri nga ata më ra shumë në sy ngaqë gjithë kohën vetëm shikonte nga tavolina jonë. Unë fillova të dr idhesha sepse ai po më tërhiqte shumë si djalë. Ishte dashuri me shikimin e parë. Nuk qëndroi shumë aty dhe u ngrit bashkë me shokët e tij. Ne akoma vazhdonim të shikoheshim me njëri tjetrin sikur njiheshim prej kohësh. Ai iku.

Unë pa humbur kohë u tregova shoqeve për veprimet e tij. Ato nuk më besonin dhe ndërruan muhabet. Unë nuk e kisha fare mendjen në atë çfarë thoshin ato. Në mendje kisha vetëm sytë dhe buzëqeshjen e tij të ëmbël. Pas pak u ngritëm dhe ne. Vajta për të paguar dhe kamarieri më dha një letër. Më tha e ke nga ai çuni që ishte këtu pak më parë. Ai e kishte emrin E. Në atë letër më kishte lënë bashkë me emrin edhe numrin e tij të telefonit. Aq sa u ha bita edhe u k ënaqa. Më dukej shumë e pabesuar. Nuk arrija të kuptoja a është e vërtetë kjo që po ndodhte.