Shkallët Elektrike “Gëlltisin” Një Këmbësor Në Stamboll dhe Ai Mbetet pa….

Shkallët Elektrike “Gëlltisin” Një Këmbësor Në Stamboll dhe Ai Mbetet pa….

Një këmbësor është “gëlltitur” nga shkallët elektrike, ndërsa këtë moment rr ëqethës e kanë filmuar kamerat e s igurisë.

N gjarja ka ndodhur në stacionin e me trosë Ayazaga në Stamboll të Turqisë, ku shkallët lëvizëse nuk ishin duke punuar pasi inxhinierët i kishin ndalur për t’i r iparuar, transmeton Telegrafi.