“Rashë në dashuri, humba babain dhe ngela pa”-Enca Haxhia tregon v ështirësitë dhe momentet e mira që ka kaluar…

“Rashë në dashuri, humba babain dhe ngela pa”-Enca Haxhia tregon vë shtirësitë dhe momentet e mira që ka kaluar…

Enca është një ndër këngëtaret më të komentuara, e jo vetëm për këngët dhe fansat e shumtë që ka, por edhe për format fizike dhe d ekoltenë e bo llshme.

Ditën e djeshme, nisur nga mesazhet e fansave, ajo ka treguar momentet e mira dhe të këqija që ka kaluar kohët e fundit, nëpërmjet disa postimeve në Instastory.

“Unë preferoj që të ndaj vetëm momentet e mia të mira në Instagram, sepse dua që të ndaj vetëm pozitivitet dhe të mbaj mend momentet e bukura, por jeta nuk ka vetëm nga momentet e mira. Kështu që, ndonjëherë mendoj se duhet t’i no rmalizojmë edhe ditët e këqija. Mendojeni j etën si piano! Ka ditë të bardha dhe të ditë të zeza. Jeta është një piano”, shkruajti ajo.

“Premiera e filmit, e ksperienca e parë e madhe si aktore, t urneu i filmit në Evropë, e mocione të reja. Më shumë kohë për veten time, miqtë dhe familjen për shkak të pandemisë. Ndërtova një shtëpi muzikore, duke prodhuar vetë muzikë. Publikova një hit të madh. Kalova pushime verore të mrekullueshme. Rashë sërish në d ashuri”, ishin momentet më të mira për këngëtaren.

Pak kohë më parë, këngëtarja th eu këmbën dhe iu n ënshtrua një o peracioni dhe si r rjedhojë, këtë periudhë po e kalon në shtëpi, duke marrë veten.