Nënë për herë të tretë? Fjolla Morina fotografohet me barkun e rr umbullakosur

Nënë për herë të tretë? Fjolla Morina fotografohet me barkun e rr umbullakosur

Këngëtarja Fjolla Morina ndodhet së fundmi në Dubai, së bashku me partnerin e saj, Fisnik Syla. Ajo ka publikuar foto të ndryshme nga udhëtimi i tyre, mirëpo një detaj ka tër hequr vëmendjen e ndjekësve.

Fjolla është shfaqur me barkun më të rr umbullakosur se zakonisht. Ndjekësit kanë nisur të d yshojnë se ajo është në pritje për t’u bërë nënë për herë të tretë.

Nuk dihet ende si qëndron e vërteta, pasi Fjolla dhe Fisniku nuk kanë r eaguar ende mbi këto a ludime.