Ndodh edhe kështu! Këngëtari i njohur shqiptar ‘kap me presh’ në duart të atin: Si ia bën atë mamit o ba.

Ndodh edhe kështu! Këngëtari i njohur shqiptar ‘kap me presh’ në duart të atin: Si ia bën atë mamit o ba.

Këngëtari i njohur, Stresi, ka ndarë me ndjekësit në Instagram ; ‘kur thin’ që i ka bërë babai i tij. Me të atin postimet janë të rralla ndryshe nga mamaja. Pasi kemi parë që ajo i shkruan gjatë gjithë kohës reperit që të bëj kujdes për vete dhe shpesh e këshillon të kujdeset.

A e ndjek i ati Stresin në rrjetet sociale? Nëpërmjet një Instastory Stresi ka publikuar një bisedë me të a tin.

“A ti je a? Hahaha të zuna bab. Të kam kërku në Instagram se e kam dit që je duke më ndjek”, shihet se i ka shkruar reperi të a tit në mesazh.

Ndërsa i ati e ka pohuar se është ai që e ndjek fshehurazi, sepse do të shikojë se çfarë publikon reperi. “Kur e kap prindin duke të ndjek fshe hurazi në In stagram”, ka shkruar Stresi përkrah fotos së bisedës me të a tin.