Mbushet kupa, Tuna reagon për herë të parë pas lajmeve të nd arjes nga Patrisi

Mbushet kupa, Tuna reagon për herë të parë pas lajmeve të nd arjes nga Patrisi

Këngëtarja e njohur Tuna Sejdi prej muajsh është në fokus të mediave rozë.

Kjo jo se nuk ka ndodhur më parë, që prej ditës d ebutuese në muzikë, por me një i ntensitet të shtuar, është përfolur nda rja e saj me instrumentistin Patris Berisha.

Dihet se Tuna po jeton me djalin në Shkup teksa përgjatë kësaj kohe, kur mediat kanë shkruar në vazhdimësi për të, ajo vetë nuk ka folur.

E mesa duket kupa është mbushur mjaftueshëm sa për të pasur një r eagim nga këngëtarja.

Tuna ka thy.er heshtjen me një varg postimesh në rrjete sociale që kuptohen si përgjigje për ish-partnerin e saj.

Në fokus janë definicioni dhe tiparet e na.rcistëve, të cilat Tuna duket t’i ketë ha sur dora vetë.

“Na.rcistët, jetojnë gënjeshtër, gënjejnë në vazhdimësi, përqendrohen tek gënjeshtrat, f rymojën gënjeshtra, janë të fiksuar njerëz që nuk mund dhe nuk do jetë asnjëherë të sinqertë, pavarësisht kë e lë ndojnë, edhe nëse është fëmijë” – thotë postimi i parë.

I dyti është më i drejtpërdrejtë dhe mjaftueshëm i qartë sa për të bërë lidhshmërinë se kujt i drejtohet, flet për prind që s’përkujdeset për fëmijët.