Kjo ishte kërkesa e fundit e babait për Leonorën

Kjo ishte kërkesa e fundit e babait për Leonorën

Këngëtarja Leonora Jakupi ishte sonte mysafire e Liberta Spahiut në rubrikën “5 data”.
Në Prive, ajo rrëf eu për et apa të ndryshme të jetës së saj por nuk s hpëtoi pa u pyetur as për të ardhmen.

Mes tjerash, këngëtarja tregoi kërkesën e herës së fundit kur ishte parë me babain e saj të nd jerë.
Kërkesa e babait ishte pikërisht që Leonora të bënte një këngë për l uftën.

A është gati për t’u bërë nënë? Sa ka ndikuar mbesa në planifikimin e saj familjar?
Këto dhe të tjera, në videon e mëposhtme.