Diten e saj te dasmes la nje karrige b oshe per djalin i cili kishte nd erruar jete, po kur sheh kush ulet aty ajo mbetet e shok.uar…

Diten e saj te dasmes la nje karrige b oshe per djalin i cili kishte nd erruar jete, po kur sheh kush ulet aty ajo mbetet e shok.uar…

Becky Turney është një grua 40 vjeçe me origjinë nga Alaska që ka jetuar m ak th in më të k eq për çdo prind, pasi djali i saj Triston ndë.rroi je të në moshën 19-vjeçare. Sidoqoftë, përkundër dhi.mbj es, Becky nuk kishte zgjidhje tjetër përveçse të vazhdonte je tën përpara.

Dy vjet pas hu mbjes tr agjike të djalit të saj, ajo vendosi të martohej me burrin e ëndrrave të saj, Kelly Turney. Natyrisht, në këtë ditë shumë të veçantë Becky mendonte për Triston-in në çdo kohë dhe la një karrige bo she vetëm për të, me mesazhin e mëposhtëm yë shkruar mbi të:

Unë do të vij në tokë që ta kaloj këtë ditë të veçantë me ju, ndaj më ruani një vend, një karrige b oshe. Ju nuk mund të më shihni, por unë do të jem aty! ”

Pak minuta para cer emonisë, Kelly-t iu paraqit një djalosh i quajtur Jacob Kilby, ishte 21 vjeç dhe kishte fluturuar nga San Diego vetëm për ta takuar.

Dy vjet më parë, kur djali i saj hu.mbi je tën, Becky i dhuroi or ganet e tij. Ky gjest si guroi që 5 persona të shpëtonin. Një nga këta njerëz ishte Jakobi, i cili në tetor 2015 mori ze.m.rën e Tristonit.

Momenti i takimit ishte i papërshkrueshëm e mocionalisht. Becky kishte mundësinë për të dëgjuar zem.rën e djalit të saj të rrahë përsëri përmes një st et osk opi.