Vajza e kryebashkiakut shqiptar, me k ërthizë në fushë do t’iu lë pa…

Vajza e kryebashkiakut shqiptar, me kë rthizë në fushë do t’iu lë pa…

Lotina Haziri, vajza e politikanit kosovar Lutfi Haziri, di gjithmonë si të marrë vëmendjen e fansave të saj, por edhe të medieve rozë.

Edhe pse re në moshë, por ajo nuk nguron r eklamuari linjat dhe bukurinë që po sedon.

Në shumicën e fotove që poston, ajo shihet shumë pr.ovokuese.

Në foton e fundit ajo ka zbuluar barkun, duke ka re klamuar “piercingun” në kë rthizë.