Teuta Krasniqi nuk mund t’i ndalë l otët…

Teuta Krasniqi nuk mund t’i ndalë lo tët…

Për një kohë ishte një nga aktoret më të afirmuara të ske nës artistike në vend, por së fundi po rri më larg aktivitetve profesionale.

Ylli i serialeve, filmit e teatrit, megjithatë ka qenë mjaft e pranishme në media me intervista të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Teuta, aktualisht po e shijon në maksimum më mësinë dhe po kënaqet në villen e saj në Brezovicë, ku po kalon mjaft kohë.

Teutën përherë e shohim duke qeshur, por a e keni parë duke q arë? Kështu duket Teuta Krasniqi teksa i rr ëshqasin lotët nga sytë. /Kosovarja/