PREZENTUESJA E SPORTIT I BËN KOLEGËT TË HARROJNË FJALËT, ARSYEJA VESHJA E SAJ…

PREZENTUESJA E SPORTIT I BËN KOLEGËT TË HARROJNË FJALËT, ARSYEJA VESHJA E SAJ…

Meshkujt ishin të dje rsitur para s kenës së saj.

Veshjet e saj ishin aq të pr era sa burrat u dr odhën para sk enës kur ajo lëvizte dhe prezantonte një emision sportiv.

lshte aq pr,ovokative saqë pak kush e dëgjonte çfarë thoshte nga pamja e saj tr upore.

Prezantuesja argjentinase e cila merret me sport, brenda n atës u bë se ns acion në internet.

Shkak të një a ksidenti të vogël që i ndodhi asaj me pantallona shumë të ngushta.

Vetëm një emision i saj ishte i nevojshëm për prezantuesen sportive.

Maria Sol Perez, për të marrë titullin prezantuesja më e bukur në botë.

Për shkak të pantallonave shumë të ngushta, prezantuesja në njëfarë formë tregoi gjithçka në pjesën e pa sme e cila dukej e përkryer!