Njihuni me gruan ecila pa guan një burrë 2200 euro, arsyeja do ju Iërë pa fjalë…

Njihuni me gruan ecila pa guan një burrë 2200 euro, arsyeja do ju Iërë pa fjalë…

Epo, ka edhe kështu. Mos u c udisni me këtë grua, e cila po kërkon dikë që t’i marrë ‘kontrollin’ e jetës dhe ta ndihmojë atë të marrë të gjitha vendimet e saj për një muaj.

Ky person, që mediat britanike nuk e kanë identifikuar, është nga Bristol, Angli.

“Hi, pak e ç uditshme kërkesa ime, por në the lb, ndihem sikur kam nevojë për dikë që të marrë vendimet e mia për mua. Unë kam pasur një vit të keq dhe do të doja që dikush të merrte “kontrollin” e j etës sime.

Unë nuk kam asnjë ide nëse ek ziston një gjë e tillë, por kam vendosur të kërkoj, prandaj mendova se ishte me v lerë. Jam e gatshme për të p aguar 2000 Paund”, shkruan ajo.

Gruaja ka shpjeguar edhe gjërat e tme rrshme që i kanë ndodhur, mes tyre m arrëdhënia e k eqe me të dashurin, si dhe humbjen e një sasie pa rash që ajo i kishte dhënë një miku, ndërsa udhëtonte në Zelandën e Re.

“Unë jam plotësisht e p a af të për të bërë zgjedhjet e duhura me veten time”, shkruan ajo.