Kaq shumë është rritur djali i Shkurte Gashit

Kaq shumë është rritur djali i Shkurte Gashit

Para pak muajve, Shkurte Gashi u bë nënë për herë të parë.

Ajo lindi një djalë, qe e pagezuan me emrin Mal.

Sonte për vizitë në shtëpinë e saj dhe të dashurit të saj, ishte Milot Llalloshi me gruan – mik i vjetër i Albertit.

Miloti bashkë me bashkëshorten e tij Erxhinën dhe Albertin, p ozuan me djalin e këngëtares i cili në fotografi duket se tashmë është rritur g oxha shumë.

Kujtojmë se Shkurta ende nuk ka berë një postim zy rtar në rrjete sociale rreth fëmijës dhe lidhjes së saj prej vitesh./blic