E tr adhton shoku, ia kërkon vajzën për nuse, nx ehet keq Sabiani!…

E tr adhton shoku, ia kërkon vajzën për nuse, n xehet keq Sabiani!…

“Kojshia Show” është emisioni më i shikuar i momentit në vendin tonë.

Përveq mysafirve ai është mbushur për plotë me s urpriza interesante, shkruan infokosova.

Në mes të emsionit hyn një këngëtar i ri i cili thote se jan shok me Sabianin dhe i kerkon vajzen( Kejsi Medinin) për nuse.

Shikone minuten e 35 te emisionit!/