E mbajtën të fshehur por kjo këngëtare ka DJAL me Afrim Muçiqin….

E mbajtën të fshehur por kjo këngëtare ka DJAL me Afrim Muçiqin….

Këngëtari i famshëm kosovar Afrim Muqiqi, ishte i ftuari i Alaudin Hamitit në emisionin Nd’rrimi i N atës në Klan Kosova. Si çdo tjetër artist, edhe ai e ka luajtur lojën “Haje ose Thuaje”, ku i ka dhënë përgjigjet e tija të sinqerta, duke refuzuar të h ajë diçka nga tavolina.

Kjo është këngëtarja kosovare me të cilën Afrim Muçiqi kishte lidhje dashurie dhe ka një djal. “Me kë nga vajzat e estradës ke pasur lidhje?”, ishte pyetja që i ishte drejtuar Muqiqit nga Dini, në të cilën ai u përgjigj pa hezitim. “Kam pasur lidhje dhe kam pasur lidhje me gruan time”, ka theksuar Muqiqi, i cili është i martuar me këngëtaren Halime Mani, me të cilën ka edhe një djalë.