ALBËRIE HATËRGJONAJ KËSHILLË VAJZAVE PËR MARTESË: MOS N XITONI…

ALBËRIE HATËRGJONAJ KËSHILLË VAJZAVE PËR MARTESË: MOS NX ITONI…

Këngëtarja, Albërie Hatërgjonaj, e ftuar në “E Diell” tregoipër ma rrëdhënien që ka me babin e fëmijëve tashmë që janë të di vorcuar.

“Kam pasur një martesë të gjatë, gati 20 vjet, më të gjata kam krahët nga peshat dhe ai e kupton, është mirënjohës për çfarë kam bërë atëherë”, thotë këngëtarja.

Me humor, thotë se, të paktën ishte i bukur për të bërë fëmijë të bukur.

“Te kesh burrin e bukur do të thotë të kesh fëmijë të bukur dhe unë e fitova këtë, mirë apo ke q ishte, një gjë e fitova”.

Si një grua që u martua në moshë të re, ka një këshillë për vajzat.

“Kam qenë e re dhe e kam pë rjetuar vetë, vajzat duan kohë të rriten dhe të e mancipohen, nuk ka ps e të n xitojnë”.