U fejova me djalin qe e desha,nuk i tregova qe jam e v irgjer dhe kur e kuptoj me la,ju kam lut ne dy gjunje te me mar por nuk e…..

U fejova me djalin qe e desha,nuk i tregova qe jam e v irgjer dhe kur e kuptoj me la,ju kam lut ne dy gjunje te me mar por nuk e…..

Mbas 20 vite martese po du te martohem me tjetrin, Burri e din dhe me lutet te qendroj me te,jam ne dilem te madhe sepse…-Jam nje grua 40 vjeqare dhe kam dy femije te rritur ne moshe. Burrin e zgjodha vet, u martuam te rinje. Burri me dergoj te jetoja me familjen e tij ne nje fshat ndersa ai banonte ne qytet se ish akoma pa i perfunduar fakultetin. Une e mbeshteta derisa ai te perfundon fakultetin, te jetojm largas. Doja qe ai te behet me profesion dhe te ardhmen me nje pune te mire. Linda femijun e pare mandej dhe te dytin.Atje une rrija e mbyllur fare, nuk me linin askund te shkoja, veq brenda shtepis me femijet e prind e tij. Mos te harroje se une si vajze kisha pas nje jete shume te mire, me prinderit e shkolluar me motren e vellaun qe jetonim ne kryeqytet dhe kishim nje mentalitet shume me te ngritur nga aty ku u martova. Burri im e perfunoi fakulltetin u punesua , kishte te ardhura te mjaftueshme per te gjithe familjen. Por ai vazhdonte te rrinte large meje dhe femijeve.

Me nuk munda ta kuptoje kte,sepse puna solli te ardhura dhe kishim mundesi pse mos te banojm bashk. Ai shume rralle vinte te na vi zitonte. Mua me vd iqen te dy prinderit tr agjikisht dhe me nuk shkoja te familja,mbeta thuajse e vetme. Isha nje vajze dhe grua me shume edukate familjare por dhe shume e b risht. Atje askush nuk me perfilli me vlerat njerezore qe i kisha e kam. Te gjitha punet e shtepis i beja dhe i rritsha dy femijet.Isha tejet e m erzitur me mungonte burri, me mungoni shetitjet njerzt e mi. Vazhdo me poshte kliko re klamen.