O Zot ç’po ndodh? Pamjet e fri’kshme pu shtojnë rrjetin, moti i k’eq përfshin vendin papritur

O Zot ç’po ndodh? Pamjet e fri’kshme pus htojnë rrjetin, moti i k’eq përfshin vendin papritur

Një fe nomen vërtet i veçantë dhe disi i fri kshëm i doli për ballë plazhistëve brazilianë në Rio De Janeiro të dielën e kaluar.

“Dukej sikur qielli ishte për mb y sur, mendova se një to rnado ishte për mb y sur”, thotë Jorge Ricardo, që filmoi fe nomenin.

Në të vërtetë, kemi të bëjmë me një fe nomen të rrallë, që “ngjesh” retë duke i dhënë pamjen e një çarçafi gji gant të rrotulluar.