Nuk do ta besoni sa di ference moshe ka Alketa Vejsiu me bashkëshortin e saj…

Nuk do ta besoni sa d iferencë moshe ka Alketa Vejsiu me bashkëshortin e saj…

Pavarësisht se është një ndër personazhet më të njohura në publikun shqiptar, ne aspektin e jetes se saj pr ivate, Alketa Vejsiut është një mi ster i plote.

Nëper faqe ne internet nuk qarkullon as edhe një foto e vetme familjare e moderatres së njohur (të paktën asnjë ku të dallohen fytyrat qartazi).

Sic mund te mendohet per ne shqiptaret nje gjë e tillë sigurisht që ka shtuar edhe kuriozitetin e publikut për të ditur më shumë, veçanërisht rreth bashkëshortit të saj, bi znesmenit te njohur.

Me shumë siguri shumica nga ne nuk e di por Alketa dhe bashkëshorti i saj Ardiani, kanë rreth 15-vite d iferencë me njëri-tjetrin: ajo tani 35 vjeçe ndërsa ai 50.

Moderatorja dhe b iznesmeni kanë lidhur kurorë në vitin 2006 në një dasmë “te ruajtur” nga mediat në periferi të Tiranës dhe kanë dy fëmijë si yje vajzën Nicole dhe djalin Lionel.