Nervozohet k eq Afrim Muqiqi, Ja çfarë paralajmëron nëse nuk hapen restoranet! (Video)…

Nervozohet k eq Afrim Muqiqi, Ja çfarë paralajmëron nëse nuk hapen restoranet! (Video)…

Këngëtari Afrim Muqiçi, përfaqësues i estradës në Odën e Ho telerisë, tha se mbi 50 mijë persona kanë mbetur të papunë në këtë se ktorë. Ai thotë se të gjitha rrugët institucionale janë sht erur dhe se nuk kanë zgjidhje tjetër pos p rotestave, nëse nuk lejohej pamje e restoranteve dhe organizimi i dasmave nga muaji prill /Pamje mePosht

Sipas tij, është i paarsyeshëm lejimin i aktivitet të tjera të ngjashme, duke shtuar se pronarët e këtyre bi zneseve janë b uzë “greminës”.