Momenti i takimit të parë të nënës me të bijën që e dha për ad optim 52 vite më parë

Momenti i takimit të parë të nënës me të bijën që e dha për ad optim 52 vite më parë

Historia e tyre mund t’iu duket e pabesueshme, por është e vërtetë.
Një video amatore shfaq momentin em ocionues kur një nënë takohet për herë të parë në je të me të bijën e saj.

Ann Bl odgett, 73-vjeçe e kishte dhënë për adoptim vajzën e saj bi ologjike të lindur në shtator të vitit 1965, pasi që asokohe ishte e t urpshme të lindësh një fëmijë jashtëma rtesor dhe për faktin që nuk mund ta rriste e vetme.

Por edhe pse vitet kalonin, pl agët për asnjë moment nuk shë roheshin. Kështu Ann te ntoi ta gjejë bijën e saj, por li gjet ishin të rr epta dhe nuk arrinte assesi të kishte qasje në dokumentet për ad optimin e fëmijëve, transmeton telegrafi.

Në prill të vitit 2017, Ann e telefonoi një afërme për t’ia bërë me dije se ek ziston një u eb-fa qe që merret ekskluzivisht me gjetjen e të afërmeve përmes analizave të A DN-së, dhe se A DN-ja e saj po përshtatet qind për qind me atë të një gruaje.

Ann e kuptoi se gruaja e cila kishte A DN-në e njëjtë me të saj quhet Laurie Joncas, dhe se të dhënat e tjera përshtaten shumë me të kësaj gruaje që ka vua jtur shumë në je të.

v1de0