Mimoza Shkodra del nga vetvetja re klamon për herë të parë gj oksin…

Mimoza Shkodra del nga vetvetja r eklamon për herë të parë gjo ksin…

Këngëtarja Mimoza Shkodra nuk është e përfolur vetëm për jetë ne saj artistike por edhe përsa i përket jetës p rivate.

Gjithashtu ajo është shumë aktive në rrjetin social Instagram ku publikon foto dhe video nga përditshëmria e saj.

Siç dhe duket këngëtarja ka dalë pak nga vetvetja duke publikuar foto se nsitive.

Ajo paraqitet me një fustan të shkurtër ku teksa është e përkulur re klamon si rrallëherë gj oksin e saj.

Ndërsa në video ajo ka treguar të p asmet e saja e perfekte.

Ky postim i këngëtares u pëlqye dhe u komentua shumë nga ndjekësit e saj të cilët e shihnin për herë të parë me veshje pr ovokuese.