E tme,Rrshme – Burri V.R.E..T nënën e 7 fëmijëve të tij, pasi ajo u kthye nga …

E tme,Rrshme – Burri V.R.E..T nënën e 7 fëmijëve të tij, pasi ajo u kthye nga …

Një ngj,arje e rë.nd.ë ka ndo,dhur në Britani. Një 37-vjeçar me origjinë nga Pakistani ak.u..z.oh.et se ka v..r…a…rë gruan e tij 39-vje,çare, pasi ajo ishte kthyer nga cere,monia m.ort.o.re e të a tit.

Mediat e huaja shkruajnë se Abida Karim, 39 vje,çe u gjet e vd.e..ku..r nga po.lic..ia në Leeds, West Yorkshire rreth orës 5.30 të mëngjesit të djeshëm.

Burri i saj Sajid Pervez, 37 vjeç a.ku..zo.h..et për vr.as….je dhe pri,tet të paraqitet nesër në G.j.yk.at.ën e Mag jistraturës në L eeds.

Gruaja ishte kthyer në shtëpinë e saj në Britani javën e kaluar, pasi kishte v,ar.ro..s.ur babanë e saj në Pakistan. Çifti kanë 7 fëmijë dhe burri punonte si taksist.