Albërie Hadergjonaj: “Jam martuar e re dhe tani po e shijoj adoleshencën”

Albërie Hadergjonaj: “Jam martuar e re dhe tani po e shijoj adoleshencën”

Këngëtarja Albërie Hadergjonaj njihet për martesën e saj në moshë shumë të re. Ajo pothuajse në çdo emision që ftohet nuk shpëton pa u pyetur rreth të kaluarës së saj.

E ftuar në emisionin ‘Xing me Ermalin‘, këngëtarja u pyet se a është me mirë kur ka qenë e martuar apo tash që është beqare? ‘Jam martuar e re dhe tani po e shijoj adoleshencën ka që thonë për mua se ka ikur nga trutë ajo tash don me u shty me gocat e reja, do shtyhem sa të mundem‘ thotë Albërie si në sh aka. Ndryshe, këngëtarja arrin qe të jetë ende në formë, me disa ndërhyrje k irurgjike apo ope racione pla stike ajo duke shumë e re.