Me sh eik në Dubai? Megi Pojani la fansat e saj pa fjalë me veprimin/ E mb ushi gojën plot me…

Me s heik në Dubai? Megi Pojani la fansat e saj pa fjalë me veprimin/ E mb ushi gojën plot me…

Megi Pojani ka edhe një karakter shumë të veçantë, që ndjekësit ja njohin mire.

Bukuroshja, e cila është bërë edhe pjesë e televizionit, duke marrë pjesë në seriale dhe në sh ou-programe, e ka shumë në qejf ushqimin, madje nuk ndalet së ngr ëni.

Edhe në këtë ra st, Megi e ka mbu shur gojën plotë, si gjithmonë. Megi, ka kaluar së fundi koro naviru sin dhe po duket “top”.