LAJMI I FUNDIT / Regjistrohet edhe tërmeti i katërt në Maqedoninë e Veriut.

LAJMI I FUNDIT / Regjistrohet edhe tërmeti i katërt në Maqedoninë e Veriut.

Para 20 minutash, është regjistruar edhe tërmeti i katërt me radhë në Maqedoninë e Veriut.

Kap lartësinë prej 3.2 ballë të shkallës së Rihterit, ndërkaq epiqendra është në rajonin mes Gostivarit dhe Mavrovës.

Tërmeti më i fu qishëm ishte ai që u regjistruar në ora 22:17 në lartësi prej 4.6 ballë të shkallës së Rihterit i cili sipas të dhënave nga O bservatori Si zmologjik është ndj erë në vendbanimet Mavrovë, Dibër, Gostivar, Tetovë dhe Kërçovë.