Harrojeni Mimoza Mustafën, motra e saj qenka një zonjë e vërtetë….

Harrojeni Mimoza Mustafën, motra e saj qenka një zonjë e vërtetë….

Mimoza Mustafa është këngëtarja që u bë pjesë e skenës para shumë viteve.

Ajo dhe burri i saj Shkumbini janë një çift shumë i da shur për publikun.

Mimoza është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private sidomos për paraqitjet e saj.

Përmes fotografisë së fundit ajo na ka prezantuar me motrën e saj e cila qenka një zonjë e vërtetë