Gruaja e Albatrit Muçiqit pr ovokon, p ozon pa s ytjena…

Gruaja e Albatrit Muçiqit pro vokon, p ozon pa sy tjena…

Skena muzikore, tregu i dasmave, ahengjeve e koncerteve, ka falimentuar për shkak të pa ndemisë dhe m asave të ma save.

Por, në familjen e Nysret e Albatrit Muçiqit nuk ka krizë, pasi janë aktivizuar femrat e shtëpisë.

Gruaja dhe motrat e Albatritit nuk po ndalen së punuari edhe bë këtë periudhë p andemie e kr ize g lobale.

Ndërkohë, bashkëshortja bukuroshe e këngëtarit Albatrit Muçiqit, Egzona, thotë se po ndihet si princeshë në këtë fustan që zbulon shumë.