Eri nxjerr skandalin e madh me zë dhe me figurë: Ja çfarë më kanë ndaluar të bëj në takim me Ledjanën..(VIDEO)

Publikohet një video e re ku dema skohet keq emisioni Përputhen. Ditën e djeshme u zhvillua takimi i Princit me Jasminën, e që një pjesë nga takimi i tyre ishte zhvilluar në helikopter, e që më parë ish-konkurrentit, Eri, iu është m ohuar një gjë e tillë për arsyeje se edhe një emision tjetër i dashurisë e ka bërë të njëjtin veprim.V1DE0